FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

Inauguració del FADfest 2016: ‘Sustainable Food Design’ de Honey & Bunny + expos “El millor disseny de l’Any” i ‘Assaig General’

El popular duo Honey & Bunny, integrat pels vienesos Sonja Stummerer i Martin Hablesreiter, participa a la inauguració del FADfest 2016 amb una de les seves actuacions performàtiques: ‘Sustainable Food Design’. A través de l’humor i una posada en escena molt teatral, aquesta parella de food designers qüestiona els hàbits de producció, distribució i consum alimentaris imperants a les nostres societats. Performances, publicacions i aparicions de diverses naturaleses volen activar el canvi en l’actitud del públic, incitant-lo a reflexionar al voltant de les conseqüències polítiques i ecològiques dels seus gestos quotidians com a consumidors.

stilleben1

Honey & Bunny participen a seminaris i cursos a tota Europa, mentre continuen aprofundint en la recerca en matèria de disseny alimentari, un camp on les aportacions filosòfiques i antropològiques són insuficients, segons denuncien. Com sensibilitzar una industria tan conservadora a l’hora d’assumir nous riscos com la dels aliments, la gran preocupació de la qual és, senzillament, incrementar vendes, és una de les preguntes que esperen contestar amb els seus propers projectes, orientats en el que anomenen food design postindustrial.

A més de ‘Sustainable Food Design’ tindrà lloc la inauguració de l’exposició ‘El millor disseny de l’any’ i de la instal·lació ‘Assaig General. Menjar, emergència sostenible i disseny’.

Inauguració FADfest 2016
Dilluns 6 de juny a les 19:00 h
Sala A. Disseny Hub

Inscripcions aquí*

*La inscripció és gratuïta i permet l’entrada a  ‘Sustainable Food Design’, l’exposició ‘El millor disseny de l’any’ i a la instal·lació ‘Assaig General. Menjar, emergència sostenible i disseny’ durant la inauguració.

 

FD_XL_8_Löckinger