FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

Coneix els guanyadors dels premis Laus

El passat divendres 3 de juny va tenir lloc la Nit Laus, la gran festa del grafisme i la publicitat de Barcelona. El Disseny Hub Barcelona va acollir el lliurament dels Premis Laus, uns guardons que reconeixen, des de fa 51 anys els millors projectes realitzats per professionals i estudiants de disseny gràfic, publicitat i comunicació visual. L’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD (ADG-FAD) lliura els premis durant la ja tradicional Nit Laus, una celebració del grafisme que serveix com a punt de trobada per a gairebé un miler de professionals del sector i que s’ha convertit en una referència essencial per conèixer les propostes creatives més rellevants de l’any.

Als Premis Laus 2015, que van néixer el 1964, s’han presentat prop de 1.200 projectes, dels quals han resultat guanyadors 290 en set categories diferents: gràfica, web i mitjans digitals, creativitat publicitària, audiovisuals, entitats, empreses i estudiants. A més també es lliuren el Laus Honorífic i la segona edició del premi Laus Aporta – Fundació Banc Sabadell. Aquest any s’han repartit un total de 6 Grand Laus, 19 ors, 78 plates i 185 bronzes.

Teniu curiositat per saber quins són tots els guardonats dels Laus 2015? Navegueu per la web dels Laus i descobrireu tots els guanyadors de Grand Laus, Laus d’Or, Laus de Plata i Laus de Bronze.