FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

Exposició «El millor disseny de l’any»

28.06.17-29.10.17

Aquesta exposició és un conjunt de la millor creativitat aplicada al disseny, l’arquitectura i les creacions artístiques al llarg de l’any.  Recull les obres finalistes i guanyadores dels premis organitzats per les associacions del FAD: els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual (ADG-FAD), els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme (ARQUIN-FAD), els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura (ARQUIN-FAD) i els Premis ArtsFAD (A-FAD). L’entrega d’aquests guardons tindrà lloc al llarg del FADfest.

«El millor disseny de l’any» inclou més de tres-centes peces que representen els millors projectes de l’any en algunes de les disciplines del disseny: arquitectura i interiorisme, disseny gràfic i comunicació visual, art i artesania. Una exposició imprescindible per conèixer el disseny contemporani i les seves aportacions en l’àmbit cultural, social o econòmic. La selecció d’obres feta pel jurat es basa sempre en valors com l’excel·lència, l’originalitat i la innovació conceptual

A més, dins el marc de l’exposició,  ADI-FAD presenta «Premis ADI: Reflex del Disseny Industrial», una instal·lació que mostra algunes peces icòniques que han rebut un Premi Delta entre el 1961 i el 2016.

El disseny expositiu de la mostra és obra d’Emiliana Design Studio, mentre que la gràfica de l’exposició va a càrrec de David Torrents.

Horari de l’exposició:

Del 28/06 al 25/09:

Dilluns de 16h a 20h

Dimarts a dijous i diumenge de 10h a 20h

Divendres i dissabte de 10h a 21h

Del 26/09 al 29/10: 

De dimarts a diumenge, de 10 a 20h