FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

Més de mil assistents a la inauguració del FADfest’15

El dilluns 29/06 va tenir lloc la inauguració del FADfest amb la conferència inaugural a càrrec de Tim Simpson de Glithero, l’estudi que comparteix amb l’holandesa Sarah van Gameren, un paradigma de la transdisciplinarietat de disciplines a nivell internacional.

Després de la conferència, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, la directora de creativitat i innovació de l’ICUB, Inés Garriga, la presidenta del FAD, Nani Marquina, i el president del BCD, Pau Herrera, van inaugurar el FADfest, alhora que es donaven per inaugurades també les exposicions “Fora de lloc” i la exposició dels Premis del FAD 2015. La inauguració va ser un gran èxit d’assitència amb més de mil persones que van gaudir de la festa i van poder visitar les dues exposicions.

Començava així una setmana carregada d’actes per celebrar i mostrar el millor disseny del 2015, un festival on deixar-se sorprendre pel millor que ha donat de si aquest any a les diferents disciplines del disseny, els llocs on es creuen i es troben, es miren i dialoguen.