FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

La instal·lació SpecialPoint de Preforma per a Campari

El FADfest’17 va acollir la instal·lació SpecialPoint amb què l’estudi Preforma Design va desenvolupar, per encàrrec de CAMPARI,  una experiència visual per als assistents a les cerimònies dels premis del FAD a la zona exterior del Disseny Hub Barcelona.

La instal·lació, que donava resposta a un briefing molt concret: “Amb Campari cada còctel pot ser Unexpected Red”, consistia en diferents volums d’acer acabats en vermell, disposats a l’espai per mostrar únicament des d’un punt concret el claim de la marca.  Va ser un autèntic repte per a Preforma crear aquesta icona, un disseny per ser vist per dissenyadors que va demostrar, un cop més, la vinculació de la marca italiana amb el disseny local.

Aquest era el segon any que Campari participava en les entregues de premis del FADfest amb el seu format piano-bar i barra, oferint als assistents música i una proposta de cocktails Unexpected Red by Campari. En cadascuna de les edicions ha encarregat a un estudi de disseny la creació d’alguna peça especial per a l’ocasió, com els Red Duos de l’any passat dissenyat per Emiliana Design.

Amb el suport al FADfest, el Festival de les Arts y del Disseny, Campari reforza de nou la seva vinculació amb la comunitat creativa i l’excel·lència en el disseny, l’art contemporani i l’arquitectura.

Pots veure el vídeo de la instal·lació fet Preforma Design aquí.