FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

Guanyadors dels Premis FAD d’Arquitectura i Habitàcola 2015

El passat dijous 2 de juliol, en el marc del FADfest, va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2015 i dels Premis Habitàcola per a estudiants, al Disseny HUB Barcelona, acte que va estar presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Enguany s’han presentat un total de 458 obres a aquests guardons, d’entre les quals el jurat n’ha seleccionat 16. En la categoria internacional, es van escollir 4 finalistes. El jurat de la 57ª edición dels Premis FAD, presidit per l’arquitecte Víctor López Cotelo y amb Ignasi Bonet, Agustí Costa, Mònica Rivera, Mariana Pestana y Gabriel Valeri com a vocals, va valorar especialment “els projectes que, sensibles envers el lloc i crítics amb la funció, resolen la complexitat dels problemes tenint en compte la dimensió temporal i vivencial de l’arquitectura; obres en les quals la matèria i la construcció són el suport fonamental de la idea.”

Si voleu conèixer els premiats en totes les categories, així com els finalistes i les seves propostes podeu visitar la web dels Premis FAD i els Premis Habitàcola per a estudiants aquí.