FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

The Materials Farm Exhibition

28.06.17-02.07.17 i
18.07.17-21.09.17

L’exposició «The Materials Farm» recollirà els resultats del cicle d’activitats amb el mateix nom que gira entorn dels nous materials creats a partir de residus, de l’agricultura i d’organismes vius, així com de l’aprofitament dels residus personals i íntims que genera el turisme.

D’una banda, els ponents participants en la conferència «The Materials Farm Inspirational Talks»aportaran alguns dels seus projectes d’investigació de nous materials creats a partir de residus, de l’agricultura i d’organismes vius.

De l’altra, s’exposaran els resultats d’un taller d’investigació realitzat per Materfad i l’escola Elisava sobre la materialització, en «souvenirs recíprocs», de matèries primeres residuals associades a l’activitat turística.

A partir del dia 18 de juliol, a l’exposició s’afegiran els resultats del taller The Materials Farm City Workshop about Tourism,que tindrà lloc el dissabte 1 de juliol a la plaça Reial, en el marc del concert audiovisual «L’estat turístic», i que té l’objectiu d’explicar i d’intercanviar souvenirs a partir dels residus personals i íntims que generen els visitants de la ciutat.

Horari de l’exposició:

Dilluns de 16h a 20h

Dimarts a dijous i diumenge de 10h a 20h

Divendres i dissabte de 10h a 21h