FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

El FADfest tanca amb un balanç de 14.000 assistents

Les cerimònies de lliurament de premis fan ple a l’auditori exterior del FADfest, mentre l’exposició mòbil L’estat turístic i el Tour de relats alternatius apropen el FADfest a la ciutadania.

El FADfest, el Festival de les Arts i del Disseny que organitza el FAD, ha tancat la seva setena edició amb xifres molt positives. Enguany, amb una edició molt concentrada en el temps, que s’ha desenvolupat entre el 27 de juny i el 2 de juliol, han assistit o participat en les 13 activitats del FADfest, totes de producció pròpia, un total de 14.000 persones.

Els actes amb més afluència han estat el Tour de relats alternatius de la Barcelona turística, amb 1.400 assistents, la jornada inaugural, amb la conferència de Michael Webb d’Archigram i la inauguració de les exposicions, amb 800 persones, les cerimònies de lliurament dels Premis FAD d’Arquitectura (780 persones), La Nit Laus (550) i el lliurament dels Premis Arts FAD (270), i el cicle de cinema Turisme, Sol, i Sexe, que va comptar amb més de 660 espectadors. Les xifres s’han tancat aquesta setmana precisament per incorporar els visitants d’aquest cicle, que va acabar el passat diumenge i va ser organitzat conjuntament amb la Filmoteca de Catalunya.

Als participants a les activitats s’hi han de sumar els visitants a les tres exposicions del FADfest, «El millor disseny de l’any», «The Materials Farm Exhibition» i l’exposició mòbil que va circular per Barcelona en un bus turístic de la ciutat «L’estat turístic», que van rebre un total de 8.200 visitants només durant la setmana del FADfest. D’aquestes exposicions, les dues primeres romandran obertes al públic fins al 29/10 i el 21/09 respectivament.