FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

El FAD celebra el 50 aniversari de l’Escola d’Estiu Rosa Sensat

El FAD es suma al cinquanta aniversari de l’Escola d’Estiu Rosa Sensat, un espai d’intercanvi i renovació pedagògica que amb els anys s’ha convertit en una cita de referència per al món de l’educació.

Dues taules rodones posaran en relació el disseny i l’educació, es centrarà la mirada en l’espai públic com a context educatiu. En dues sessions diferents, el dijous 2 de juliol i el divendres 3 de juliol, totes dues a les 16.30h, la arquitecta Carme Ribas mediarà un debat entre professionals interdisciplinars sobre metodologies i experiències caracteritzades per el treball conjunt entre disciplines i la implicació dels usuaris en la concepció, transformació i gestió de l’entorn.

En la primera sessió participen: Milagros Pérez Oliva (periodista i professora), Carme Pigem (arquitecta de RCR) i Manuel Barrios (realitzador de TV i director d’Una mà de contes). En la segona: Noemí Rocabert (mestra i directora de l’escola Mestre Morera de Ciutat Meridiana), Ismael Blanco (politòleg i investigador al IGOP) i Montse Pedret (educadora social i antropòloga a la cooperativa Raons Públiques).

Les dues activitats tindran lloc a l’Institut Verdaguer al Parc de la Ciutadella, us hi esperem.