FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

ColorForward® presenta quatre tendències de color pel 2016

Els dissenyadors de productes de plàstic van tenir la seva cita al FADfest, el passat 1 de juliol, de la mà de Clariant ColorWorks Europe i Materfad, a la presentació de ColorForward®. Es tracta d’una iniciativa de Clariant per ajudar els professionals del sector en la presa de decisions relatives al color.

L’experta Judith Van Vliet, responsable creativa de ColorForward, va ser l’encarregada de presentar les últimes tendències del món del color que dominaran el 2016. A cada edició del ColorForward, es presenten quatre tendències socials i globals que s’espera que influiran al comportament dels consumidors. Clariant selecciona diferents colors i combinacions de colors que evoquen una resposta emocional concreta relacionada amb cada una d’aquestes tendències. Van Vliet va asegurar que de les previsions que han fet els últims 10 anys han encertat en un 75% els colors que han marcat les tendències.

Al Mater Lab també va intervenir Javier Peña, director científic de Materfad, que va completar l’explicació des d’una perspectiva matèrica i tecnològica del color.

Per a més informació sobre la jornada i les noves tendències podeu contactar amb Clariant a: colorworks.merate@clariant.com