FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny
FADFEST - Festival de les Arts i del Disseny

Assaig General: Participa al banquet sostenible (i gratuït!) de Barcelona

De quins elements consta un gran àpat com el de l’Assaig General? D’aliments, ben segur. N’hi haurà de sobres i, a més, seran de proximitat i sostenibles. Tot i així, com tots sabem, un dinar popular és molt més que això: cal donar-li vida i per això calen persones, veïns, visitants… A l’Assaig General tots estem convocats per a ser convidats i alhora amfitrions. T’hi apuntes?

 

Necessitem…

COMENSALS que vulguin celebrar aquest esdeveniment insòlit a la ciutat que, amb bon humor, bona música i bon menjar, demostri que, si ens posem d’acord, és més fàcil fer les coses d’una altra manera. Els grans chefs Ada Parellada i Sergi de Meià s’han apuntat al gran repte de dissenyar i cuinar un menú espigolat i local per a 900 persones. Tasta’l!

Apunta’t aquí abans del 10 de juny.
Gratuït.

 

VOLUNTARIS (veïns i veïnes, amants de la cuina, ciclistes, músics, espigoladors, dissenyadors, artistes, arquitectes…) amb ganes de viure l’experiència col·lectiva de fer possible aquest gran àpat sostenible que posa a prova la ciutat de Barcelona fent costat a grans experts en la matèria

Envia un correu electrònic a assaiggeneral@fad.cat abans del 6 de juny.